Dogodila se greška!

+381 (0) 24 / 556 – 812

+381 (0) 24 / 516 – 702

office@mayur.rs

Magnetna polja 9

Subotica / Srbija

Pon - Pet / 07:00 - 16:00

Sub / 07:00 - 13:00

PVC STOLARIJA

“Danas svako može napraviti jeftin PVC prozor niskog kvaliteta čije je trajanje upitno.”
Na žalost, takvi proizvodi su preplavili domaće tržište. Da bi se napravio kvalitetan proizvod po prihvatljivoj ceni, neophodno je razviti inovativne metode, kako u procesu proizvodnje repromaterijala i prozora tako i u sistemu prodaje.

Naša Proizvodnja PVC stolarije je sertifikovana od strane Nemačkog proizvođača KBE, sa svim Atestima i CE znakom za standardizovani kvalitet za inostrano tržište.

Prateći šta se sve dešava na tržištu PVC profila, “MAYUR DOO” koristi isključivo Nemačke profile iz PROFINE grupe, gde spadaju TROCAL, KOMMERLING I KBE.  Dok su mehanizmi koje koristi takođe Nemački WINKHAUS Standardni ili Protivprovalni.  Staklo koje koristimo je GUARDIAN u dvoslojnom ili troslojnom termopaketu.  Profili KBE 70 šestokomorni i KBE 88+ sedmokomorni, nose oznaku GREENLINE – BEZ OLOVA. 

Posebno izdvajamo profil KBE 88+ kao TERMO + prozore, ugradne širine 88mm.  Naglašeno skladan i elegantan izgled prozora, zaslužan je za maksimalno prodiranje svetlosti i harmoničnu celokupnu sliku.  Maksimalna sloboda oblikovanja, napredna konstrukcija, garantuje maksimalno veliku sopstvenu stabilnost.  Ovaj profil po svojim karakteristikama u pogledu energetske efikasnosti tesko da može imati konkurenciju na domaćem tržištu.  Stolarija od ovog profila je ENERGETSKI EFIKASNA (Uf=0,9 W/m2k) u njega se ugrađuje troslojno staklo niskoemisiono punjeno Argon gasom i po izboru ClimaGuard Solar (Četiri godišnja doba paket).  PVC stolarija ima izuzetno dug vek trajanja do pedeset godina, može se praviti po meri i nije joj potrebno gotovo nikakvo održavanje.  Smanjuje količinu grejanja ili hlađenja u vašim prostorijama i emisiju štetnih gasova, pruža odličnu zvučnu i sigurnosnu zaštitu.  U svom asortimanu kompanija "MAYUR" nudi Prozore, Vrata, Roletne sa unutrašnjom, spoljnom kutijom, rolo i fiksne Komarnike, podprozorske daske. 

Posebna zanimljivost su prozori sa Oblagajućim štokom koji omogućavaju zamenu stolarije bez prašine, što predstavlja osnovni strah prilikom zamene stare stolarije.

U vremenu kada je Energija veoma skupa kompanija "MAYUR" kućnim savetima, odnosno stanarima starijih zgrada nudi posebne pogodnosti u pogledu cena za zamenu stare i dotrajale stolarije. 

Postoje dva načina zamene stolarije,vađenjem starih štokova i bez vađenja, time bez prašine i obrade kventova, tj. Bez gletovanja i krečenja. Ovu tehniku zamene stolarije kupci su veoma lepo prihvatili jer isključuje svako nerviranje.

Dugotrajan kvalitet i sigurnost pravdamo imenom i iskustvom 28 godina.