Dogodila se greška!

+381 (0) 24 / 556 – 812

+381 (0) 24 / 516 – 702

office@mayur.rs

Magnetna polja 9

Subotica / Srbija

Pon - Pet / 07:00 - 16:00

Sub / 07:00 - 13:00

ZLATIBOR 2

Vila Onore


Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti i racionalnoj raspodeli prostora. Upečatljiva fasada, u modernom planinskom stilu, kao i veliki otvori koji obezbeđuju dosta dnevne svetlosti, doprinose vizuelnom kvalitetu. Objekat čine suteren, prizemlje, prvi sprat, drugi sprat i treci sprat sa ukupno 16 apartmana. Apartmani u prizemlju i na trecem spratu su identični po strukturi i ima ih po cetiri na svakom spratu, dok su apartmani na prvom i drugom spratu takodje iste strukture. Prema odredbama Pravilnika o uslovima i normativima za projektovanje stambenih zgrada i stanova, na parceli je predviđeno 16 parking mesta tako da svaki stan ima obezbedjeno parking mesto. Objekat je zidan klima blokom i izolovan fasadnim stiroporom debljine 10cm, a fasadni zidovi sa Demit oblogom se završno premazuju silikatno-silikonskim fasadnim premazom. Zidovi sokle, kao i zidovi fase, oblažu se kamenom. Predviđeni su i ukrasni detalji na fasadi koji ce biti u tehnici.

Apartmani su iskljucivo prilagodjeni za izdavanje gde nudimo mogucnost za dalju saradnju nasim kupcima. U SUTERENU NALAZI SE IGRAONICA ZA DECU SA KAFICEM I RECEPCIJOM na 150m2.

Zgrada poseduje lift KLEEMAN A310 630kg (8 osoba), hodnici ce biti uradjeni u traventino tehnici sa keramikom imitacija drveta. Sto se tice unutratrasnjosti i nivoa opreme apartmana: -Stolarija je drvo-aluminijem 90mm sa troslojnim staklom. -Sigurnosna vrata sa 5 tacaka zakljucavanja. -Sobna vrata italijanska GENNARO COLLEZIONE. -Hrastov pod14x90x500-1200mm R klasa transparent lak -Grohe sanitarije u kupatilima sa Ariston bojlerima 80l. -Geberit besumne cevi za vodu u instalacijama. -Italijanska keramika u kupatilima i kuhinjama(radni deo) -Grejanje je regulisano Norveskim radijatorima ADAX NEO i podno grejanje u kupatilima. -Spusteni plafoni komplet svi apartmani sa ugradjenom led rasvetom. -Detalji zida od drveta u svakom apartmanu.Apartmani Zlatibor 2