PVC materijal

PVC stolarija

PVC stolarija

ikonica1

Energetska efikasnost

ikonica2

Vrhunski dizajn

ikonica3

Lider u svetu

ikonica4

Efikasna zaštita od promaje, vlage i buke

ikonica5

Zavarena brtva

ikonica6

Sigurnost od provale

SCHUCO 82 LIVING

Ekskluzivni sistem visoke klase sa 7 komora. Beskompromisni komfor, luksuzan dizajn i inovativna tehnologija. Profil sa 7 komora pruža maksimalnu zaštitu od hladnoće - zamagljivanje po uglovima nije moguće.

Izolovani sistem sa građevinskim okvirom dubine 82mm i krilom – 96mm. Ima 7 toplotnih komora i 2 ili 3 dihtunga sive boje. Omogućuje postavljanje prozora sa trostrukim staklima do 44mm.

Elegantni radijusni pogled krila sa ulice pogodan je za realizaciju najsloženijih dizajnerskih projekata. Ima tri opcije boja antracit, zlatni hrast i bela.

Glavna razlika je zavarena brtva. Ovo je jedini sistem na svetu gde se zavarivanjem profila istovremeno zavariva brtva i dobija 100% nepropusnost prozora. U ostalim sistemima zaptivač je zalepljen posebnim lepilom, što je zagarantovano ne više od 5 godina.

Shuco 82 living white
Shuco 82 living black

EPDM zaptivke

Sistem prozora SCHUCO LIVING koristi EPDM zaptivke. Ukratko, ovo rešenje je vrlo izdržljivo, nepropusno i pouzdano. EPDM je najkvalitetniji zaptivni materijal i zbog svog posebnog svojstva koristi se u različitim oblastima vazduhoplovne, automobilske industrije kao i u medicini.


EPDM zaptivka 01
EPDM zaptivka 02 EPDM zaptivka 03
Shuco ventilation 01
Shuco ventilation 02 Shuco ventilation 03

SCHUCO LIVING

SCHUCO LIVING ima funkciju prirodne ventilacije – drugim rečima problem zamagljenih prostorija, nedostatak kiseonika i stvaranje plesni zbog nedovoljne ventilacije su prošlost, jer SCHUCO LIVING prozori upotrebom posebnih komponenti omogućavaju prirodnu ventilaciju.

Infracrvene slike snimljene toplotnim uređajem jasno pokazuju područja nekontrolisanih gubitaka toplote, koja su označena crvenom bojom.

Nakon ugradnje novih prozora SCHUCO LIVING, termografske slike potvrđuju važan energetski doprinos investicije. Početni gubitak toplote je u potpunost izostao.


ŠEME boja

Za sistem SCHUCO LIVING, čitava RAL paleta je dostupna zbog laminacije. Uključujći imitaciju različitih vrsta
drveta i drugih materijala. Međutim, pored laminiranja, SCHUCO LIVING ima i nekoliko osnovnih šema boja.

Black

White

Silver

Shuco living antracit

Antracit

klasična i najosnovnija boja SCHUCO LIVING prozora i vrata.

Raznovrsni okovi. Za sve SCHUCO LIVING sisteme nudimo vrhunski fiting u smislu ručica i boja plastike na okovu. Možete odabrati ne samo boju ručki za svoj dizajn enterijera, već i njihovu funkcionalnost, na primer, uz mogućnost zaključavanja bravom ili kvake pomoću dugmeta.

Takođe možete odabrati boju šarki ili čak naručiti prozore sa skrivenim šarkama.

Shuco door lock 01
Shuco door lock 02
Shuco door lock 03
Shuco door lock 04

Prozori otporni na provale

Ako ste srećan vlasnik privatne kuće ili stana u prizemlju, verovatno ste često morali da razmišljate o tome kaji nivo sigurnosti pružaju vaši prozori. Običan prozor može se lako razbiti ili istisnuti običnim šrafcigerom.

Prozori otporni na provable prouzrokovaće da napadač izgubi puno vremena i privuče veliku pažnju. Otpornost na provale SCHUCO potvrđuju međunarodni sertifikati i brojna ispitivanja. Uverite se i sami.

©2018 mayur d.o.o - All rights reserved