O nama

O nama

Mayur doo uspešno posluje 30 godina na teritoriji Subotice i Srbije kao  jedan od lidera u proizvodnji i distribuciji građevinskog materijala i PVC stolarije.

 

Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom i kvalitetnom radu stekli smo poverenje velikog broja kupaca i poslovnih partnera. Upravo to je ono što nas krasi - kvalitet, poverenje i trajanje.

 

Ponosni smo na svaku kuću, zgradu i poslovni prostor koje krase naši proizvodi a zadovoljni kupci su naša najbolja reklama.

Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji.

Mayur - Sve na jednom mestu, od temelja do krova

Mayur Showroom

Nešto novo na našoj adresi!

 

Upoznajte aktuelnu ponudu u atraktivnom okruženju i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Saznajte zašto je naša PVC stolarija tako popularna, kao i kojim sertifikatima i priznanjima se naročito ponosimo.

Kada nas posetite shvatićete naš slogan - SVE NA JEDNOM MESTU!

Radno vreme:

Mayur Showroom radi svakog radnog dana na adresi:

Magnetna polja 9

u periodu od 07:00 - 16:00 časova.

kao i subotom

u periodu od 07:00 do 13:00 časova.

Mayur Nekretnine

Visok i standardizovan kvalitet gradnje po kom smo poznati, obezbeđuje siguran i udoban životni prostor dok maksimalna posvećenost svakom segmentu izgradnje objekta garantuje neprikosnoven kvalitet uz poštovanje dogovorenih rokova. Naše nekretnine su locirane na Paliću, Subotici i Zlatiboru.

Stambeno poslovni objekat u Subotici nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, a svojim položajem i pored toga obezbeđuje stanarima miran boravak bez mnogo gužve i velike buke. Sve potrebne destinacije za zadovoljavanje kako nužne, tako i luksuzne potrošnje su u neposrednoj blizini.

Apartmanski kompleks MAYUR na Paliću se sastoji od tri odvojena objekta M1, M2 i M3. Na simboličan način oslikava neraskidivu vezu između čovekovih misli, dela i osećanja u kome se arhitektura oslanja na postojeće nasleđe Palića, a elemente izvedene iz tradicije kombinuje i prevodi na jezik savremene arhitekture.

Objekat na Zlatiboru nalazi se u naselju Đurkovac, na samo pet minuta od centra Zlatibora. Okruženi borovom šumom naši apartmani predstavljaju idealno mesto za odmor. Organizovani su tako da imaju zasebnu spavaću sobu, dok su kuhinja i trpezarija integrisane u dnevnom boravku. Svaki stan ima po jednu terasu.

©2018 mayur d.o.o - All rights reserved